Postavke privatnosti podataka

Kako bi naš veb sajt bio prilagođeniji korisniku i optimalno ga prilagodio vašim potrebama, koristimo kolačiće u nekim oblastima. Sami odlučite koje kolačiće dozvoljavate ili odbijate. Odluku možete promeniti u bilo kom trenutku.
Potrebne

Potrebni kolačići omogućavaju osnovne funkcije i neophodni su da bi Veb lokacija ispravno funkcionisala. Namenjene su za bezbednu i pravilnu upotrebu i zato se ne mogu deaktivirati.

Više informacija
Udobnost

Comfort Cookies prikupljaju informacije tako da vam određeni sadržaj (npr. video zapisi, usluge mape) mogu biti dostavljeni. Kolačići nezavisnih dobavljača su postavljeni u procesu. One mogu da kombinuju informacije sa drugim podacima.

Više informacija
Statistika

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako koristite naš veb sajt. Oni ne štede nikakve informacije koje omogućavaju ličnu identifikaciju posetioca. Informacije prikupljene pomoću ovih kolačića su agregirane i samim tim anonimne. Oni nam pomažu da poboljšamo kvalitet našeg web sajta na tekućoj osnovi.

Više informacija
Marketing

Marketinške kolačiće postavljaju treća lica da bi omogućila personalizovano oglašavanje. Prikupljeni podaci koji se tiču vas su nam anonimni. Dobavljači usluga trećih proizvođača mogu da kombinuju informacije sa drugim podacima.

Više informacija