Testiranje automobila

Vodeće inovacije u testiranju automobila

DEKRA je lider i inovator u automobilskim testiranjima, čime se vozačima osigurava bezbednost u današnjim sve složenijim vozilima. Usaglašenost i usaglašenost najmodernih ključnih tehnologija i 3. stranačkih interesa, kao što su OEM specifikacije, zahtevi tržišta ili standardizacije i svi neophodni međunarodni standardi su ključno obećanje naše bezbednosne strategije.

DEKRA-ina stalna istraživanja i inovacije u testiranju vozila i bezbednosti na putevima je ono što nas čini jednom od vodećih svetskih nezavisnih i neutralnih organizacija za testiranje automobila. Naši stručnjaci za bezbednost vozila i puteva su na čelu napretka u razvoju automobilizma od kada je DEKRA osnovana 1925.
Naši specijalisti imaju detaljna saznanja o najnovijim automobilskim dešavanjima u, na primer, e-mobilnosti, povezanoj i automatizovanoj vožnji, bezbednosti podataka i osvetljenju. Nudimo sveobuhvatnu ponudu usluga za automobilsku industriju, koja pokriva najnovije tehnologije vozila i komponente u e-mobilnosti, povezanim automobilima i potrebama automatizovane vožnje.
DEKRA-in jedinstveni rekord u validaciji i testiranju kako tehnologija automobilske tako i mobilne komunikacije znači da igramo ključnu ulogu u pružanju usluga bezbednog transporta - danas i sutra.
Sa višedecenijskim iskustvom kao tehnička usluga za homologaciju / odobravanje tipa i renomiranim pružaocem usluga za testiranje performansi (kao što su testovi pada, izdržljivosti i emisije, pasivna bezbednost i još mnogo toga), nudimo širok spektar komplementarne podrške u lancu vrednosti za OEM proizvođače, tier 1 i tier 2 dobavljače i druge u automobilskoj industriji.
DEKRA -ov asortiman usluga testiranja automobila pokriva sve neophodne regulatorne, OEM i 3. stranačke zahteve za današnja i sutrašnja vozila, njihove komponente i usluge zajedničkih automobila. Portfolio usluge se sastoji između ostalog:
  • Odobravanje tipa / Homologacija
  • Testiranje performansi (Development, Benchmarking, Validation and Conformity testing, Crash testing, Endurance testing)
  • Automatizovano i povezano vozilo
  • Testiranje e-mobilnosti
DEKRA-ine lokacije za praćenje testova u Evropi, naše specijalizovane laboratorije za testiranje širom sveta i naši iskusni, posvećeni specijalisti za metodologiju testiranja, čine nas vašim ključnim globalnim partnerom u lancu razvoja automobila