Usluge upravljanja vozilom

Brze, fleksibilne i efikasne usluge upravljanja vozilom

DEKRA je svetski lider u pružanju usluga upravljanja poslovnim vozilima od 1985.

Brzim napredovanjem sektora mobilnosti, trendom mobilnosti kao usluge, rastom zajedničke ekonomije i potrebom za održivim, ekološkim rešenjima, produžavamo i razvijamo naš asortiman usluga upravljanja vozilima i voznim parkom kako bismo uključili povezanu vožnju i preglede električnih vozila. Naši stručnjaci inoviraju veštačku i virtuelnu inteligenciju, razvijajući rešenja za duboko učenje kako bi obezbedili bezbednost, kako na putevima, tako i u okviru procesa naših korisnika.
Naša rešenja za upravljanje vozilima su razvijena da podrže proizvođače, lizing i iznajmljivanje kompanija, operatera voznog parka, dilera i svih drugih igrača mobilnosti, omogućavajući im da savladaju svoje lance remarketinga i povećaju efikasnost svog poslovanja. DEKRA je takođe vredan partner u narednim prodajnim procesima naših kupaca za svoja vozila. Naši stručnjaci nude podršku u vidu usluge na licu mesta i u pružanju vodećih tržišnih alata i tehnologija osmišljenih da povećaju zadovoljstvo krajnjeg kupca.
Današnji sektor mobilnosti koji se brzo razvija, gde se vlasnici i korisnici vozila menjaju brže nego ikada ranije, zahteva brza, fleksibilna, efikasna i pristupačna rešenja. DEKRA -jeva specijalistička znanja i veliko iskustvo čine nas pouzdanim i pouzdanim partnerom za vas da smanjite vreme potencijalnih klijenata, povećate zadovoljstvo klijenata i smanjite troškove remarketing lanaca.