End of Term i Buy Back flote

Optimizacija i obezbeđivanje primene pravila ugovora tokom procesa do kraja godine

DEKRA je ekspert za ispunjenje ugovora o otkupu sa blizu 180 ugovora kojima se upravlja svake godine u Evropi i preko milion vozila je upravljalo.

Naša podrška se zasniva na širokom ljudskom znanju i inovativnom IT sistemu (nazvanom Zvezdana Flota) izgrađenom oko End Term, i na svim remarketing lancima vrednosti, od NV statusa do prodaje RV-a. Pomažemo kupcima da donesu prave odluke u smislu pravila ugovora, proračuna, interakcija zainteresovanih strana, mešavine modela voznog parka, perioda isporuke obima i još mnogo toga.

O End of Term i Buy Back flote

U svakom poslovnom odnosu ugovor je ključni dokument. Svi akteri su povezani pravilima, odgovornostima i kaznama u slučaju neusaglašenosti. U kontekstu odnosa sa automobilskim otkupom njegova stroga primena je od suštinskog značaja u smislu obaveza prema finansijskom, tajmingu i drugim aspektima.
Cilj DEKRA je da obezbedi striktnu primenu pravila definisanih u otkupnom ugovornom odnosu B2B. Naš kraj mandata i otkup usluga upravljačkog voznog parka pokrivaju konsultantske usluge ugovora po projekcijama scenarija za procenu optimizacije. Pored toga, obezbeđujemo da se kontinuirane kontrole kvaliteta stave na svoje mesto za:
  • procesi toka posla i radnje vremenskog perioda između klijenata i dobavljača
  • Pravila i troškovi vezani za kraj flote i fakturisanje (kilometraža, renoviranje, elementi koji nedostaju i još mnogo toga)
  • procena štete i valorizacija
Pogodnosti za naše klijente od našeg kraja mandata i otkup usluga upravljačkog voznog parka uključuju:
  • Klauzule ugovora optimizacija i obezbeđivanje
  • Finansijske beneficije
  • Smanjenje vremenskog perioda procesa otkupa
  • Kontrola plana povratka flote