Usluge procene vozila

Brze, sveobuhvatne i visokokvalitetne procene vozila

DEKRA je više od 90 godina svetski lider u proizvodnji procene vozila za sudove i osiguravajuće kuće. Od naših prvih procena 1926. godine, naši stručnjaci su procenjivali štetu na vozilu, proizvodili analitičke izveštaje za krivične i građanske postupke i sa sigurnošću obezbedili našim korisnicima.

DEKRA eksperti pružaju brze, kompetentne usluge sa strašću i posvećenošću za sva pitanja vezana za inspekciju vozila, izveštaje stručnjaka i procene. Kupcima nudimo kompletnu prodavnicu na jednom mestu, od tačnog utvrđivanja količine štete, do očuvanja dokaza i dokumentacije o gubitku vrednosti pravo na postupanje po zahtevima.
U današnjem svetu, gde se vozila sve više oslanjaju na digitalne tehnologije i podatke, specijalističko znanje DEKRA je od neprocenjivog značaja u proceni obima i utvrđuju uzroka štete. Naša upotreba telematskih podataka, pametnih tehnologija i sistema za prepoznavanje slika napajanih veštačkom inteligencijom čine naše usluge procene vozila bržim i preciznijim nego ikada, digitalizujući proces zahteva za autoindustriju i štedeći vreme.
Pored podrške klijentima u proceni štete vezane za zahtev za automobilizam, DEKRA nudi i sveobuhvatnu podršku kada je reč o istrazi prevare, istraživanju nesreća i tehničkim revizijama, uključujući tehničke istrage i održavanje.
Naši kupci se oslanjaju na neutralno stručno znanje i znatno iskustvo DEKRA-ovih specijalista za procenu vozila. Naši stručnjaci ne samo da razjašnjavaju činjenice slučaja i obezbeđuju sve zahteve, već utvrđuju i stvarni obim bilo kakve štete na osnovu detaljne procene štete. Naše usluge procene vozila su potpuno sveobuhvatne i potpuno prilagodljive svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim propisima.