Procene šteta

Evropski broj jedan za procenu štete

Naši kupci se oslanjaju na neutralna stručna znanja SPECIJALISTA DEKRA za sva pitanja u vezi sa inspekcijom vozila, ekspertskim izveštajima i procenom.

Pružamo brze, visokokvalitetne usluge procene štete sa strašću i posvećenošću individualnoj mobilnosti klijenta i ličnoj bezbednosti u slučaju hitnih slučajeva.

Osnovni podaci o proceni štete

DEKRA je evropski #1 za procenu štete današnjih sve više visokotehnoloških vozila. Kada dođe do oštećenja, naši kupci se oslanjaju na DEKRA specijalističko znanje neutralnih i znanih stručnjaka da procene obim i utvrde uzrok oštećenja.
Stručni specijalisti DEKRA mogu da se pozabave najtežim tehničkim izazovima, prikupljajući sve informacije i dokaze potrebne za zahtev za osiguranje. Procene štete za automobilske zahteve koje su uradili naši stručnjaci uglavnom su vezane za osiguravajuće kuće.
Bilo da se radi o oštećenju automobila ili zahtevu za oštećenje žetve, DEKRA-e opseg usluga procene štete na vozilu je sveobuhvatan, tržišno i procesno pogodan. Sadrže sveobuhvatnu piktorijalnu dokumentaciju i detaljan opis štete; informacije o bilo kakvim postojećim oštećenjima, uverljivosti, stvarnom gubitku i ukupnom stanju vozila.
Naše procene štete su standardni proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Spremni su i za odgovornost i za sveobuhvatnu štetu osiguranja. Stručnjaci DEKRA nagraru sve podatke potrebne za očuvanje dokaza i uspostavljanje osnove za namirenje ljtete, zasnovane na privatnoj odgovornosti, odgovornosti ili sveobuhvatnim uslovima osiguranja ili polisama.
U slučajevima jasno prepoznatljivog ukupnog gubitka, pripremaju se isplative procene"paušalne sume". Oni sadrže procenjene troškove rezervnih delova, plate i boje ili samo ukupne troškove popravke. To se odnosi na instrukcije naših stručnjaka i od strane privatnih lica i osiguravajućih društava.