Tehnički izveštaj

Tehnički izveštaji o inspekciji i proceni vozila

Naši kupci se oslanjaju na neutralna stručna znanja DEKRA eksperata za sva pitanja u vezi sa inspekcijom vozila, ekspertskim izveštajima i procenom.

Pružamo usluge brzog, visokokvalitetnog tehničkog izveštaja sa strašću i posvećenošću individualnoj mobilnosti klijenta i ličnoj bezbednosti u slučaju hitnih slučajeva.

Osnovni podaci o tehničkom izveštaju

U slučajevima ukupne štete, požara koji izaziva detekciju, oštećenja krađe, neispravnosti boje ili funkcionalne kvarove komponenti, naši stručnjaci će kupcima dostaviti sveobuhvatan tehnički izveštaj. U detaljnoj dokumentaciji, u mogućnosti smo da razjasnimo specifične korelacije štete i rasvetlimo vaš slučaj.
Naši stručnjaci obezbeđuju sve vrste tehničkih revizija u različitim segmentima, dajući preporuke za promene ako i kada je to potrebno. Takođe pružamo širok spektar tehničkih izveštaja o vozilima, pružajući kupcima maksimalnu transparentnost i nezavisnu ekspertizu.
Naše tehničke kontrole i izveštaji su standardni proizvod za sve vrste oštećenja vozila. Spremni su i za odgovornost i za sveobuhvatnu štetu osiguranja. Stručnjaci DEKRA nagraru sve podatke potrebne za očuvanje dokaza i uspostavljanje osnove za namirenje ljtete, zasnovane na privatnoj odgovornosti, odgovornosti ili sveobuhvatnim uslovima osiguranja ili polisama. Naše usluge tehničkog izveštaja obuhvataju:
  • Pojašnjenje u slučaju agregatne štete - istražujemo agregatnu štetu do koje je došlo nakon popravke ili kupovine vozila ili takođe zbog grešaka u izgradnji
  • Sistematska analiza uzroka požara – vatrogasni stručnjaci DEKRA istražuju rasprostranjene požare i procene vozila oštećenih u požarima u zemlji i inostranstvu
  • Specijalni izveštaji - naši neutralni i dobro utemeljeni specijalni izveštaji dostupni su za stvarne ili feigned krađe vozila
  • Transparentnost u slučaju oštećenja farbanja - utvrđujemo uzroke oštećenja farbanja, na primer zbog bioloških ili industrijskih uticaja ili nedostataka u materijalima za farbanje
U slučaju rekonstrukcije nezgode, stvaraju se analize uzroka štete ili zahtevi za garanciju. Procena skladištenja podataka u oštećenim vozilima je osnova za ili deo rekonstrukcije nezgode. Specijalni alati su dostupni za ovu namenu takođe za veoma teško oštećena vozila.